Logo Voet Installatietechniek

Beveiliging

Sinds 2007 is Voet Installatietechniek uitgebreid en gespecialiseerd in beveiligingssystemen & alarmen én volledig gecertificeerd door de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (www.VEB.nl).

Het installeren van beveiligingssystemen en alarmen is een belangrijke manier om de veiligheid van woningen, gebouwen en industriële complexen te garanderen. Dit type systemen zijn ontworpen om inbraak, brand, gaslekken en andere gevaren te detecteren en te verhinderen.

Camerabewaking

Door te kiezen voor een professioneel camerasysteem ga jij met een gerust hart de deur uit. Camera’s schrikken inbrekers af en vergroten de pakkans. Wil jij een camerasysteem laten installeren? Voet Installatietechniek biedt de beste beveiligingscamera’s die passen bij jouw situatie. Een adviseur van ons bepaalt, samen met jou, welk doel er behaald moet worden met camerabeveiliging.

IP camerasysteem

Met een IP camerasysteem, dat staat voor Internet Protocol, kun je (live) beelden bekijken via verschillende apparaten. De camera’s worden verbonden aan je eigen internet netwerk of een ander bestaand netwerk. Met een IP camerasysteem kan je op afstand de digitale beelden bekijken, waar je ook bent. Uiteraard kunnen beelden ook worden opgeslagen op een SD-kaart, harde schijf of recorder. Dit is vooral geschikt voor woningen en bedrijven. Vanwege het gemak en de mogelijkheden durven wij te zeggen dat hier de toekomst ligt.

Beveiligingscamera's laten installeren door ons?

Overweeg jij een camerasysteem om je veiliger te voelen of goederen te beschermen? Veiligheid voor jou en je medewerkers is natuurlijk belangrijk. Voet Installatietechniek kijkt graag met je mee waar de gevoelige plekken van het gebouw zitten. Afhankelijk van de systeemsamenstelling zal er ter plaatsen worden besproken of wij een vrijblijvend advies bieden of voor de projecteren advieskosten in rekening zullen brengen. Klinkt dit goed? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 0168-464362 of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Onze adviseurs komen dan zo snel mogelijk bij je terug.

Inbraakbeveiliging

Als eigenaar of huurder van een woning wil je woninginbraak voorkomen en je huis beveiligen. Maar waar moet je op letten? Heb je een alarminstallatie huis nodig om inbraak te voorkomen? Of is camerabeveiliging nodig?

Je zoekt naar veiligheid en wil je geen zorgen maken. Voet Installatietechniek is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en krijg je vakkundig advies, deskundige aanleg van een alarminstallatie. Hierdoor kunnen wij ook kwaliteitsdocumenten uitgeven t.b.v. de verzekering. Ook hebben wij goed contact met een aantal meldkamers. De aansluiting en afhandeling kunnen wij dan ook voor jou verzorgen.

Adviseren en installeren

Er zijn nogal wat aanbieders op de markt als het gaat om beveiliging. Wij met het VEB-erkend beveiligingsbedrijf voldoen wij namelijk aan alle veiligheidsnormen. Zo weet de klant dat jij gegarandeerd diensten van hoge kwaliteit levert. Een VEB-erkenning staat voor kwaliteit en vakmanschap.

laatste projecten

Benieuwd naar voorbeelden van ons werk of ervaringen van klanten met Voet Installatietechniek? Hier vind je een kleine greep uit de door ons gerealiseerde projecten.

Bekijk alle projecten
crossmenu